Με ποιους συνεργαζόμαστε:

Η Gordon Charles Recruitment είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας εύρεσης προσωπικού στον τομέα της Εστίασης/Τουρισμού με έδρα το Λονδίνο.

Η Silver Lining HR Services, προχώρησε το 2015 σε συγχώνευση και συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας για την διάθεση θέσεων εργασίας κυρίως στον τομέα της Εστίασης αλλά και σε διάφορους άλλους τομείς.

Σχόλια-Εντυπώσεις Υποψήφιων

Manolis Varotsis, Hospitality, Turism & Management
“Αγαπητή Μαρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Silver Lining Office και ειδικά εσάς για τη βοήθειά σας. Μου δώσατε ό, τι χρειαζόμουν και περισσότερο από όσο περίμενα, για να βρω μια τέλεια δουλειά και είμαι πραγματικά ευγνώμων γι 'αυτό. Σας εύχομαι το καλύτερο και ελπίζω ότι θα συναντηθούμε σύντομα.”
Με εκτίμηση
Manolis Varotsis, Hospitality, Turism & Management
Ιωάννα Ευθυμιάδου, Σεφ, Loch Fyne Seafood Restaurants
” Πέρσι τέτοια εποχή έψαχνα να δω τι θα κάνω με τη δουλειά του χειμώνα. ‘Εστειλα το βιογραφικό μου στο γραφείο Silver Lining HR Services και κανονίσαμε μετά από συνομιλίες, την τελική συνέντευξη με τον πελάτη. Θυμάμαι καταρχήν οτι η Μαρία ήταν παρούσα κι οτι μας εμψύχωνε και μας έλεγε οτι όλα θα πάνε καλά! Αμέσως την επόμενη μέρα έχεις και την απάντηση εάν σε δέχονται ή όχι, κι από κει και πέρα περιμένεις να σου στείλουν την προσφορά με όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να προετοιμάζεσαι για να φύγεις έξω. Αυτό που έχω να πω ειναι οτι αν χρειαστείς την Μαρία, είναι εκει για να βοηθήσει, από μια μικρή απορία που μπορείς να έχεις ή ακόμα για το όποιο τρελό πράγμα που μπορείς να σκεφτείς. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι οτι το γραφείο δεν εχει να κερδίσει τίποτα οικονομικό από σένα, το όποιο στο λέει κι εξαρχής. Εγώ μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλους τους χειρισμούς της Μαρία. Αν κι εσείς ψάχνετε για δουλειά στο εξωτερικό, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία με την Μαρία! Για εμένα μεχρι στιγμής ήταν το καλυτερο πράγμα που έκανα κι είπα γιατί οχι, στείλε το βιογραφικό σου, δεν εχεις να χάσεις τίποτα, κι από κει και πέρα για μένα όλα πήγαν κατ’ ευχήν! ‘Ηρθα στην Αγγλία, δουλεύω σε μια αλυσίδα εστιατορίων που ονομάζονται Loch Fyne κι είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλες τις απόψεις (χρήματα-ρεπό-ωράρια-εξέλιξη)! Οπότε κι εσείς δεν έχετε να χάσετε τίποτα…απλά δοκιμάστε το!!!”
Γεώργιος Ράπτης, Chef
“Λοιπόν, γειά σε όλους! Με λένε Γιώργο κι ειμαι εδώ και 4 μήνες στην Αγγλία, συγκεκριμένα στο Southampton, στο Milbrook και φυσικά άμεσα υπεύθυνη για αυτό ήταν η κυρία Μαρία Τσιμπιροπούλου όπου και με ενθάρρυνε να το κάνω μετά από την πρώτη μας συνέντευξη μέσω skype και κατόπιν από κοντά με τους πελάτες στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο γραφείο, σε ότι αφορά την δική μου περίπτωση (και για αυτό θα μιλήσω), ήταν κατατοπιστικότατο κι αληθινό. Μου τα είπε όλα από την αρχή με κάθε λεπτομέρεια, όπου και εν συνεχεία τα συνάντησα κι από κοντά πλέον. Τώρα όσον αφορά την Μαρία, τα λόγια είναι περιττά! Εκεί, προσηλωμένη σε αυτό που κάνει και πάντα κοντά μας για οτιδήποτε χρειαζόμασταν και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μας ησύχαζε με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει! Την ευχαριστώ πολύ και μη διστάζετε, σε αυτά τα χρόνια που ζούμε, το γραφείο Silver Lining HR Services κι η Μαρία Τσιμπιροπούλου προσωπικά, είναι εγγύηση στον χώρο αυτό. Εγώ το επιχείρησα και κέρδισα! Σειρά σας τώρα! Με εκτίμηση και σεβασμό!”
Μαρία Καρατσιμακίδου, καθηγήτρια αγγλικών
“Κυρία Μαρία Τσιμπιροπούλου, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Προωθήσατε το θέμα του γιου μου με τα LAS IGUANAS εξαιρετικά και τώρα βρίσκεται στο εξωτερικό σε μια πολύ καλή θέση. Το γραφείο σας SILVER LINING αποτελεί διαμάντι για την πόλη μας. Ευχαριστώ και εύχομαι ότι καλύτερο για σας συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο βοηθώντας άνεργους νέους.”
Γιώργος Σικοβάρης, Σέφ, Park Plaza Hotels
“Έπειτα από την συνεργασία μου με το γραφείο silver lining και την Μαρία το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι έμεινα 100% ικανοποιημενος. Η Μαρία είναι άψογος άνθρωπος και πραγματικός επαγγελματίας στην δουλειά της πράγμα σημαντικό και σπάνιο στις μέρες μας και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις σαν κι αυτές που παίρνεις την μεγάλη απόφαση να κάνεις το βήμα και να φύγεις για κάπου αλλού χωρίς να ξέρεις τι θα συναντήσεις. Παρόλα αυτά η Μαρία ήταν πάντα εκεί πρόθυμη να βοηθήσει να μας υποστηρίξει και να απαντήσει με υπομονή και χαμόγελο σε όλες τις απορίες που κάποιος μπορεί να έχει για το άγνωστο. Και το ποιο σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν χρειάστηκε να της δώσω ούτε ένα ευρώ γιατί απλά σέβεται το γεγονός ότι ο κόσμος ψάχνει δουλειά για να βγάλει λεφτά και όχι για να πληρώσει για αυτήν. Σίγουρα στο μέλλον θα ξανά συνεργαστώ μαζί της γιατί την εμπιστεύομαι και τώρα πια την θεωρώ φίλη μου.”
“Αγαπητή Κυρία Τσιμπιροπούλου, Σε μια εποχή που η έλλειψη εμπιστοσύνης και η καχυποψία βασιλεύουν στην ελληνική αγορά εργασίας το γραφείο σας αποτελεί εξαίρεση για τα ελληνικά δεδομένα. Συμβάλλοντας στην κάλυψη θέσεων εργασίας εντός και εκτός συνόρων του Ελλαδικού χώρου βοηθήσατε όχι μόνο στη δική μου περίπτωση αλλά και άλλων συνανθρώπων μου να εξασφαλίσουν το δικαίωμα τους, που δεν είναι άλλο από το να εργάζονται και να έχουν ελπίδα για ενα καλύτερο μέλλον. Άλλωστε πως μπορείς να κανεις όνειρα αν δεν νοιώθεις ασφάλεια και φερεγγυότητα. Silver lining… Μέσα από το συννεφιασμένο τοπίο της ελληνικής κοινωνίας το οποίο απεικονίζεται καθημερινά μέσα από την ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία,την έλλειψη πρόνοιας και την αύξηση της φυγής του ενεργού ποσοστού πληθυσμιακά της Ελλάδας, μια αχτίδα φωτός βοηθά από την ημέρα δημιουργίας της στην έμμεση λύση του προβλήματος εύρεσης εργασίας χωρίς απάτες και χρηματισμούς. Το γραφείο αυτο ονομάζεται Silver Lining και βρίσκεται στη πιο χαλαρή πόλη της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο την Κ. Μαρία Τσιμπιροπούλου που ενεργησε για να έχω σήμερα δουλειά και μια ελπίδα για το αύριο. Με βαθύτατη εκτίμηση ένας ανερχόμενος Επαγγελματίας Μαγειρας Βαρβαρεσσος Δημήτριος Υ.Γ. Ελπίζω να συνεχίσει το γραφείο να δίνει ελπίδες και χαμόγελα στους υποψήφιους όπως έγινε στην περίπτωση μου”
Ειρήνη Κολυριώτη, Αντιπρόσωπος καλλυντικών στην Ισπανία
” Η αγαπητή Μαρία Τσιμπιροπούλου είναι εξαιρετικός  άνθρωπος με πολύ καλή διάθεση πάντα να κάνει το καλύτερο για όποιον της ζητήσει εργασία. Με γνώση, ήθος και ειλικρίνεια! Εμπιστευτείτε την!!!!!!”
Γιώργος Μηταλούλης, Restaurant Manager at Cosmo Restaurants, UK
“Είναι πολύ δύσκολο να δώσει κανείς σε ενα review ότι θετικό μπορεί να σκεφτεί για έναν άνθρωπο που τον βοήθησε άνευ ανταλλάγματος και χωρίς επιτίδευμα και πάνω από όλα φιλικά και με κατανόηση ………..εμένα η δικιά μου θεωρία ήταν οτι ο ρόλος του agent τελειώνει με το που κλείνει η δουλειά, η Μαρία με έπεισε οτι δεν υπάρχει μόνο αυτό το σκληρό επαγγελματικό και άψυχο συνάμα deal …..πες το οτι μπορεί να ταίριαξαν τα χνώτα μας , πες το όπως θες , σε μια δύσκολη στιγμή βρήκε διέξοδο στο αδιέξοδο μου και για αυτό είμαι υπόχρεος !”
Ελλάδα Ιωάννου, Μαγείρισσα στην επιχειρηση De Griekse Keuken, Βελγιο
” Σωστή επαγγελματίας και άνθρωπος! Αυτό τα λέει όλα!  Πέντε αστέρια είναι λίγα!”
Ειρήνη Κόρδα, Restaurant Manager in training, Opa Restaurant, Bath,UK
★★★★★ 5 για τον επαγγελματισμό 5 για την άμεση ανταπόκριση 5 για την οργάνωση 5 για την κατάρτιση 5 για την συνέπεια Γενικά 5 με τόνο,ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ!Καλή συνέχεια!
Irakli Londaridze, Servis, Alt Hall Restaurant, Germany
“Κυρία Μαρία θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για όλα όσα κάνατε για μένα, και φυσικά δεν εννοώ μόνο την υπέροχη θέση εργασίας που μου βρήκατε, αλλά πάνω από όλα για τις υπέροχες συμβουλές σας, το χρόνο σας και όλη την υποστήριξη που είχα από εσάς. Είσαστε μια εξαίρετη ΚΥΡΙΑ και χωρίς αμφιβολία μια σωστή επαγγελματίας. Να είστε πάντα καλά.! Σας ευχαριστώ και πάλι!”
George Baiatu, Commis Chef, Celtic Manor Resort, UK
“Ο επαγγελματισμός στα καλύτερά του: όλα όσα επιθυμείτε και ελπίζετε από μια εταιρεία προσλήψεων θα το βρείτε στη Silver Lining HR Services, στο πρόσωπο της κας Μαρίας. Με αντιμετώπισε πολύ καλά, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πήρα δουλειά σε πολυτελές ξενοδοχείο 5 * στο Ηνωμένο Βασίλειο .. Εκτιμώ πραγματικά τι κάνατε για μένα. Σας ευχαριστώ για όλα. "Αυτή είναι η αρχή μιας όμορφης φιλία”.
Triantafyllos Chatzispyrou, Restaurant Supervisor, Cameron House Hotel, Scotland
“Εξαιρετική ικανότητα επαγγελματικής κρίσης, περιμένω περαιτέρω συνεργασία”!
Ιωάννα Κουζμίδου, chef de partie, “The Swan” Hotel, Bubury, UK
“Μαρία ένα πράγμα έχω να πω…..ακόμα και αν δεν στείλαμε ομαδική φωτογραφία επειδή είμαστε ο,τι να’ναι, είσαι από τους καλυτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει ποτε….δεν νοιαζεσαι μονο για τα λεφτα οπως κανουν ολοι οι υπολοιποι,αλλα νοιαζεσαι να ειμαστε εμεις καλα πρωτα,και μας εχεις σαν παιδια σου…..προσωπικα μιλωντας εισαι ο ανθρωπος σταθμος,που συνέβαλε για να μπορεσω να αρχισω να πραγματοποιω ολα μου τα ονειρα,και δεν ξερω πως θα καταφερω να σου το ξεπληρωσω αυτο καποια μερα…..χρειαζεται να το γραψω παντου,για να μαθει ο κοσμος οτι πραγματικα αξίζεις οτι καλυτερο και οτι ακομα και αν ειμασταν συγγενεις,τοσο καλα δεν θα μας φεροσουν…. Εισαι ενας αξιαγαπητος ανθρωπος,που νοιαζεσαι για τους αλλους,που σε νοιαζει πρωτα να ειμαστε καλα εμεις που μας βοηθας,και μετα ολα τα ολα…..για αυτο σου αξιζει καθε προκοπη,ευτυχια και γαληνη….τοσο καιρο δεν εχω πει ολα οσα νιωθω για σενα,γιατι πνίγομαι στην λατρεμενη μου δουλεια,που εσυ μου προσφερες….. να ξερεις Μαρία οτι για οσα χρονια ζω παντα θα σου χρωστάω και πως οτι και αν χρειαστείς, στα δυσκολα ή στα ευκολα θα ειμαι παντα εκει οποτε και αν με φωναξεις….γιατι δεν ηταν οι δουλειες που εκλεισες για εμενα,αλλα οι εμπειριες,οι ανθρωποι,και τα μερη που γνωρισα εξαιτιας σου…..κάνεις τους ανθρωπους ευτυχισμενους με την βοηθεια που προσφερεις…..εισαι απο τους ανθρωπους που χρειαζεται αυτη η γη για να υπαρχει….οχι γιατι δεν μπορουμε να τα καταφέρουμε μονοι μας,αλλα γιατι people like you, make the world a better place. ….να εισαι καλα Μαρία. ….να εχεις υγεια και ευτυχια μεσα απο την καρδια μου….μπορει να μην γνωριστήκαμε ποτε face to face,but I can say that I love you. …you are an amazing human being. ….keep on going. ..”
” Τo να πω το πώς αισθάνομαι λίγες ημέρες πριν αναχωρήσω για την Αγγλία είναι λίγο…..δεν είμαι καλός στο να λέω πολλά, στο να κάνω μια περιγραφή…..αυτό που εχω μόνο να πω οτι μια κυρία με το ονομα Maria Tsimpiropoulou και το γραφείο της όπως επίσης και οι συνεργάτες της, του GORDON CHARLES, πίστεψε σε εμένα……έκανε αυτό που έμοιαζε αδύνατο …..το όνειρο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…..το να της πω ένα ευχαριστώ είναι λίγο αυτής και των συνεργατών της….το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο αληθινό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…..κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα η ΜΑΡΙΑ…απλά ακούστε την σε οτι και εάν σας πει…..και στο τέλος το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα…”
Παναγιώτης Τόγιας, Commis Chef, Lickfold Inn, West Sussex, UK
” Τα λόγια είναι περιττά για έναν άνθρωπο που σου πραγματοποιεί τα όνειρά σου, πόσο μάλλον όταν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να ακούσεις με προσοχή αυτά που σου λέει και να τακάνεις. Οποιος έχει πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στο εξωτερικό ας εμπιστευτεί το γραφείο με κλειστά μάτια και θα βγει κερδισμένος…”
Μιχάλης Βασματζής, Σεφ
“Πραγματικά είναι μια αξιόλογη επιτυχία.Οφείλεται στην ανιδιοτέλεια στην ανάγκη βοήθειας προς τον συνάνθρωπο. Είναι από τις λίγες εταιρίες που πραγματικά νοιάζονται να βοηθήσουν και δεν βλεπουν την ανάγκη του άλλου ως περίπτωση να εξοικονομισουν χρήματα. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα η Maria Tsimpiropoulou δεν πληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο. Έχω γνωρίσει προσωπικά την Μαρία και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν μιλήσεις μαζί της πραγματικά πρόκειται για μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. Δεν θα σου χρυσώσει το χάπι ούτε θα  παρουσιάσει ρόδινη την επιλογή να δουλέψεις έξω. Θα μπορούσε στους καιρούς που ζούμε να εκμεταλλευτεί την τεράστια ζήτηση και ίσως να βγάλει λεφτά από τον πόνο του άλλου. Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον αποφασίσει να βγει εκτός χώρας για εργασία, να εμπιστευτεί το γραφείο και τους συνεργάτες τις Μαρίας και δεν θα χάσει”.
Νίκος Σιλαϊδος, Μάγειρας, The Swan Hotel, UK
” Kυρία Μαρία δεν έχω λογαριασμό στο facebook , μα θα ήθελα να μεταφέρετε αυτό στην σελίδα σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτήν την σημαντική ευκαιρία για την καριέρα μου που το γραφείο σας μου έδωσε, αλλά κατά βαση να ευχαριστήσω και εσάς προσωπικά. Θα ήθελα να ενημερώσω όποιον το σκέφτεται για μετοίκηση στην Αγγλία ότι το γραφείο σας θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή, σκεπτόμενος και ότι δεν σε επιβαρύνει οικονομικά και επίσης η πολύτιμη βοήθεια που έρχεται σε προσωπικό επίπεδο. Καθώς και να τους πω τα παρακάτω: Διόλου εύκολα τα πράγματα στην Αγγλία αλλά σίγουρα οι κόποι σου θα έχουν αντίκρισμα. Νέα κουλτούρα, νέες συναναστροφές, μα πάνω από όλα αξιοκρατεία, πράγμα που λείπει από την χώρα μας. ‘Οσοι το σκέφτεστε, να ετοιμαστείτε για δουλειά εδώ, πολλή και απαιτητική. Η ζωή θα είναι όμορφη αν σας αρέσει ο Δυτικός τρόπος αντίληψης. Μα πάνω απ’ όλα και με παρότρυνση δική μου, αξίζει να έχετε αυτή την εμπειρία στη ζωή σας καθώς και στο βιογραφικό σας”.
Σοφία Μουλινού-Αναγνώστρια
“Η θετική της επικοινωνία, λέγοντας τα πράγματα όπως έχουν, κτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και κάνει τη διαφορά”.
Sebastian Mircea-Chef
“Η Silver Lining είναι ο καλύτερος οργανισμός προσλήψεων !!”
Ευάγγελος Τζόρτζης, Chef at Celtic Manor 5* Resort, Wales
“Λίγα λόγια και καλά… Αν είσαι επαγγελματίας και ξέρεις τι θέλεις το γραφείο αυτό και η Μάρια συγκεκριμένα είναι κάτι που θες να έχεις δίπλα σου. Από την αρχή ξεκάθαρα λόγια που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . Υποστήριξη και ενδιαφέρον σε ότι και αν χρειαστεί. Μιλάω βέβαια μετά από εμπειρία συνεργασίας…. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!”
Sofia Londaridze, υποψήφια
“Επαγγελματίας και με κατανόηση. Γρήγορη ανταπόκριση και καθοδήγηση καθολη τη διάρκεια. Εξαιρετικές ευκαιρίες για άτομα με υψηλά προσόντα.”
Κώστας Αρχοντάκης, Σεφ Disneyworld, Παρίσι, Γαλλία
“Η Μαρία Τσιμπιροπουλου είναι πολύ δοτικη και παθιασμενη με τη δουλειά της. Οδηγεί τον κόσμο σε σωστές συνεργασίες που μόνο χαμένος δεν μπορεί να βγει κάνεις (άμα θέλει και ο ίδιος πραγματικά δουλέψει)”.
Βαγγέλης Αδαμαντίδης, οδηγός, Newcastle, UK
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαρία, με βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο να έρθω Βρετανία όπου και παραμένω, μου ανοιξε καινούργιους εργασιακούς οριζοντες, και ήταν το εισιτήριο μου για μια καινουργια ζωή. Τώρα μετά από δύο χρόνια έχω μια αξιόλογη και αξιοπρεπει εργασία..χάρης της Μαρίας. Ευχαριστώ Μαρία”.
Γιάννης Ιωάννου, Σεφ, Γλασκώβη, UK
” Ο δρόμος για την επιτυχία!!! ⭐️
Ελένη Αρβανίτη, Μανατζερ, “My Cafe'” Restaurant, Manama, Bahrain
Δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που απλά βρίσκει δουλειές ,κανονίζει συνεντεύξεις ,και κάθεται πίσω απο γραφείο και βλέπει τους ανθρώπους μόνο σαν νούμερα και κέρδος .. Ειναι για μένα προσωπικά το κορίτσι μου ,το στήριγμα μου …πάντα εκει στα δύσκολα να στεναχωρηθεί μαζί μου ,και στα εύκολα να χάρει και να αστειευτεί μαζί μου …και όσο κουρασμένη και να ειναι θα βρει 5 λεπτά να μου μιλήσει όποτε την εχω ανάγκη .. Λοιπόν τι ειναι η Maria Tsimpiropoulou? Recruitment agent or family ???? Και απαντώ εγώ :::: Η Maria ειναι οικογένεια …. Σε αγαπώ και σε ευχαριστω
Ελένη Αρβανίτη
Μανατζερ, “My Cafe'” Restaurant, Manama, Bahrain
Σπάνιο φαινόμενο πλέον να συναντάς ανθρώπους που έχουν όρεξη να βοηθήσουν συνανθρώπους τους για ένα καλύτερο αύριο… Η Μαρία είναι ένα απ αυτά τα σπάνια άτομα που όχι μόνο θα σε βοηθήσουν, αλλά θα επιμένουν πιο πολύ και από σένα τον ίδιο ώστε να τα καταφέρεις και να βγεις κερδισμένος.. Το μόνο που μπορώ να πω χωρίς πολλά λόγια ,νιώθω πολύ τυχερός που ο Θεός την έφερε στο δρόμο μου… Έλπιζω να έχουν κι άλλοι άνθρωποι την τύχη να γνωρίσουν αυτόν τον άνθρωπο και να συνεργαστούν μαζί της… Μαρία απλά σε ευχαριστώ…!
Julio Skalla
Commis Waiter, L’Ortolan Restaurant, UK
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…νομιζω ομως πως ειναι λιγο μπροστα σε οσα μου εδειξε η Μαρια πως αξιζει! Ειλικρινα με εντυπωσιασε το ενδιαφερον που εδειξε, η εμπιστοσυνη της και η αμεση βοηθεια σε οτι χρειαστηκα, χωρις κανενα ανταλλαγμα απο μερους μου! Εγω δε βρηκα εργασια στο εξωτερικο, αλλα στη Ροδο…το απογευμα εστειλα το βιογραφικο και την αλλη μερα το πρωι πηγα για συνεντευξη και εκλεισα συνεργασια! Το θεμα δεν ειναι αν καρποφορει ή οχι μια συνεργασια, αλλα ο τροπος που σου προσφερεται! Ευχομαι υγεια και παντα επιτυχιες! Μπραβο για τη πολυ καλη και καθαρη δουλεια που κανεις! Συνεχισε να βοηθας το κοσμο να βρει δουλεια και ολο αυτο θα στο ανταποδωσει ο Θεος!!